NMS Bloggen

NMS Bloggen

Her finner du nyttige artikler og informasjon fra Norsk Miljøservice

HAR DU FÅTT PÅLEGG OM OPPGRADERING AV AVLØPSRENSEANLEGG?

Pålagt bytte av renseanlegg? - så enkelt kan det gjøres

Har du fått pålegg om å oppgradere din renseløsning, men tenker at det er en komplisert jobb? Da har du helt rett! Men la Norsk Miljøservice ta seg av jobben, så slipper du å tenke mer på det.

Fagfolkene hos Norsk Miljøservice er med deg fra begynnelse til slutt, og det hele starter med en gratis befaring hos deg. På befaringen vil du få gode råd om hvilken modell som passer akkurat ditt behov, og som er best for de lokale forholdene der du bor. Vi leverer renseanlegg, komplette infilterasjonsløsninger og pumpekummer. Med andre ord: Rett løsning til rett sted.

Renseanleggene er også velegnet til bruk på fritidsbolig, og er testet og Sintefgodkjent for boliger med betydelige sesongvariasjoner.
Resultatet viser at renseanleggene fra Norsk Miljøservice kan benyttes på boliger og hytter med ujevn belastning. For eksempel der boenheten står ubenyttet i perioder av året.

Etter befaringen mottar du et uforpliktende tilbud. Og det beste? Vi gir deg en pris som er inkludert levering og montering.

Norsk Miljøservice bidrar også med søknad om utslippstillatelse i din kommune. Når alt papirarbeidet er på plass, ordnes dialogen med entreprenør for nedsetting og montering av renseanlegget. Deretter blir anlegget igangsatt og testet, før det overlates til deg.

Anleggene leveres som standard med GSM-overvåkning, og du, som eier av anlegget, vil motta en SMS med beskrivelse av alarmen. Varslingen sørger også for at service og vedlikehold enkelt blir håndtert av Norsk Miljøservice sine forhandlere. Kort forklart: Vi gir deg en bekymringsfri hverdag.Om du ønsker et enkelt og knirkefritt bytte av ditt renseanlegg, er det bare én ting du trenger å gjøre: Nemlig å kontakte Norsk Miljøservice!